Despre companie - Planificati o vizita in Republica Moldova?

Planificati o vizita in Republica Moldova? Bine ati venit! Agentia noastra www.4rent.md ofera o sfera larga de servicii pentru oaspetii din intreaga lume.

Apartamentele noastre spatioase,de 1, 2 şi 3 camere te salută pe tine si pe familia ta. Avem, de asemenea minunate apartamente complet mobilate pentru o singura persoana.

Noi oferim ajutor, consultatiiprivind toate etapele calatoriei: de la inceputul până la sfirsitul calatoriei dvs.:
-    inchirierea apartamentului ( 1, 2 sau 3 odai);
-    transfer aeroport ( aeroport-apartament, apartament- aeroport);
-    reduceri pentru clientii fideli;
-    bronarea numerelor in hotel;
-    chirie auto;
-    bilete de avion.

Apartamentele, care sunt oferite pe site-ul WWW.4RENT.MD, sunt situate în centrul oraşului, aproape de magazine alimentare şi zonele de cumpărături. Servicii de curatare şi schimb de lenjerie de pat sunt efectuate la fiecare 4 zile!Puteţi găsi mai multe informaţii despre istorie, obiective turistice, de odihnă, închiriere auto, hoteluri, bilet de avion şi ştiri locale din Moldova pe site-ul nostru.. Noi gestionam timpul dvs.precum şi modalităţile de a face din calatoria dvs. - o aventura, iar vizita dumneavoastră de afaceri - un succes.

   www.4rent.md


Sunteti bineveniti să ne contactaţi dacă sunteţi interesati de apartamentele de inchiriat din Chisinau sau de orice alt serviciu prestat de noi. Dacă aveţi întrebări, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail, On-line chat şi numere de telefon. Veţi primi răspunsul nostru, nu mai târziu de 24 de ore.

De ce inchirierea unui apartament e mai convenabila decit o camera de hotel?
Sederea într-un apartament oferă mai mult confort, liniste, şi o "atmosferă familiară". Un apartament este de obicei mai mare decât o cameră de hotel, puteţi invita persoane fără restricţii, inclusiv si restricţiile de timp.

În plus, acesta este de obicei mai ieftin decat o cameră de hotel standard.Va veti simti ca acasa!

Ce tipuri de apartamente puteţi găsi pe site-ul www.4rent.md?
Va oferim toate tipurile de apartamente variind în dimensiuni, locuri şi clase. Baza noastră de date este compusa din apartamente de 1, 2 camere variind de la standard la clasa întâi.

Aceasta ne va ajuta sa le gasim clienţilor noştri o cazare confortabilă şi acceptabilă bazându-ne pe nevoile lor personale.

Cum pot plăti pentru apartament?
Se accepta plata on-line cu carduri de credit Visa Card, Western Union, precum şi transfer bancar.

Aş dori un sofer personal. Oferiţi un fel de astfel de serviciu?
Dacă aveţi nevoie de un şofer 4rent va poate sugera un automobil cu şofer. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, vă rugăm, contactaţi managerul nostru. El va verifica dacă aceste servicii sunt disponibile la datele necesare pentru dvs.

Eu voi fi în Moldova in vizita de afaceri şi voi avea nevoie de conexiune la internet, aveţi de internet in apartamentele dumneavoastra?
Toate apartamentele companiei 4Rent sînt echipate cu Wi-Fi.

Ce servicii sunt incluse în chirie?
Curatare profesionista înainte de sosire şi după plecarea ta. Apartament de curăţare la fiecare 3 zile dacă sunteţi cu şedere pentru mai mult de cinci zile. Schimb delingerie de pat, prosoape de baie, hartie igienica si covoare de baie.

Cum pot găsi adresa apartamentului ?
Cea mai usoara si rapida cale este de a utiliza serviciile noastre de transport : şoferul nostru va va întâlni la aeroport şi vă va aduce la adresa apartamentului rezervat (sau un alt loc de sedere a dvs.), soferul este disponibil de 9:00 pina la 18:00. Dacă nu doriţi să va folositi deacest serviciu, puteţi lua un taxi independent (vi se va da o adresa exactă a biroul nostru). Dacă aveţi dificultăţi în căutarea de locuri de cazare, aveţi posibilitatea să contactaţi managerul nostru prin telefon şi să specificaţi detaliile.

Ce se întâmplă dacă nu-mi place apartamentul ales?
Există descrieri detaliate ale tuturor apartamentelor pe web-site-ul nostru. Puteţi scrie la noi, ne contactati la telefon şi să specificaţi toate întrebările înainte de a rezerva apartamentul pentru a va asigura că acesta vi se potriveste . Dacă există o neconcordanţă între descriere şi apartament, vom face tot posibilul sa imbunatatim situaţia. Vă putem sugera să vă mutatiîntr-un alt apartamentdisponibil, cu condiţia ca veti plăti diferenţa de preţuri (dacă există). Vă dorim o şedere plăcută şi acceptam faptul că nu întotdeauna este posibil de a primi o imagine completă a unui apartament bazându-ne pe descriere.

Alegeti apartamentul care vi se potriveste.

Completaţi formularul de comandă, se precizează data şi ora sosirii, data şi ora de plecare, numarul de zile de şedere, numele de apartament, numele dumneavoastră şi numărul de telefon de contact. Este recomandabil pentru dvs. de a alege 2-3 opţiuni în caz ca apartamente vor fi ocupate şi specificati pe care il preferaţi. Trimiteţi formularul de comandă preliminar. În termen de 24 de ore veti primi un raspuns de la managerul nostru.

Vă vom trimite o confirmare de rezervare cât mai curând posibil.Rezervarea.


Aveţi dreptul să rezervati apartamentul care vi se potriveste pentru perioada de vizita a dumneavoastră. Verificaţi disponibilitatea prima (completati si sa trimiteti formularul ) şi achitati depozitul (avansul).

Cafe de Italia  Cafe de Italia
Cafe de Italia  Cafe de ItaliaEchipa noastra esteîntotdeauna la dispozitia dvs pentru a vă organiza calatoriile în Moldova!